Garis Panduan Keselamatan

Menara pembelajaran BerryBear direka untuk digunakan di bawah pengawasan orang dewasa dan boleh digunakan untuk semua kanak-kanak yang berdiri dengan yakin.


Sila ambil perhatian tentang garis panduan keselamatan di bawah:

1. Cadangan umur adalah panduan sahaja. Ibu bapa dan penjaga harus menggunakan budi bicara mereka berdasarkan saiz dan keupayaan individu setiap kanak-kanak. Produk tidak sesuai untuk kanak-kanak yang tidak yakin pada kaki mereka.

2. Platform boleh laras Menara pembelajaran BerryBear hendaklah diikat rapat dengan skru pada setiap masa. Pinggul kanak-kanak hendaklah berada di bawah pagar atas, dan pelantar hendaklah dilaraskan lebih rendah apabila kanak-kanak itu semakin tinggi.

3. Sebelum digunakan, pastikan semua barang berbahaya dan beracun berada di luar jangkauan. Pastikan juga menara pembelajaran anda diletakkan jauh dari dapur, permukaan panas, objek tajam dan tingkap.

4. Menara pembelajaran BerryBear direka bentuk untuk digunakan disiram dengan struktur pepejal seperti bahagian atas bangku dapur, almari, meja solek bilik mandi, dll. Menara ini tidak sesuai digunakan pada permukaan yang tidak rata.

6. Adalah disyorkan agar anda mengetatkan semua skru secara rutin dan memeriksa sebarang kecacatan.

7. Kami mencadangkan menara itu disimpan jauh dari tingkap/dapur apabila tidak digunakan.

8. BerryBear termasuk pekerjanya, pengarah, kontraktor dan semua sekutu pihak ketiga tidak akan bertanggungjawab kepada anda atau mana-mana pihak ketiga, secara langsung atau tidak langsung untuk sebarang kerugian, liabiliti, kecederaan, kerosakan, kematian atau sebarang tuntutan yang mungkin timbul daripada penggunaan anda produk atau perkhidmatan kami mengikut arahan.