Soalan Lazim (Soalan Lazim)

Sila lihat Soalan Lazim kami di bawah. Jika soalan anda tidak dijawab, sila hubungi kami .

Keselamatan & Maklumat Produk

Menara pembelajaran selamat apabila digunakan di bawah pengawasan orang dewasa dan anak anda boleh berdiri dengan mantap. Kami menuntut penyeliaan setinggi senjata pada setiap masa apabila menara sedang digunakan kerana kanak-kanak tidak dapat diramalkan dan mungkin menyalahgunakannya.

Seorang kanak-kanak menjadi stabil pada usia 18 bulan dan bersedia untuk menggunakan menara pembelajaran sebagai kraf panduan pada usia ini. Sesetengah ibu bapa mungkin memilih untuk menggunakan menara pembelajaran seawal 12 bulan. Walau bagaimanapun, pengawasan rapi amat digalakkan kerana kanak-kanak kurang dapat diramal pada usia yang lebih muda.

Pada usia sekitar 5 tahun, kanak-kanak itu tidak lagi memerlukan menara pembelajaran sebagai bangku pijak yang selamat untuk membantu mencapai bahagian atas kaunter.

Kami menggunakan kayu Getah. Kayu getah adalah sejenis kayu padu yang tergolong dalam keluarga maple. Ia biasanya digunakan untuk perabot dalaman kerana kekuatan dan ketahanannya terhadap kulat, bakteria dan acuan.

BerryBear menawarkan waranti 6 bulan pada menara pembelajaran kami dari tarikh penghantaran. Waranti meliputi semua kerosakan atau kecacatan pembuatan. Walau bagaimanapun, ia tidak melindungi haus, lusuh dan kerosakan yang disebabkan oleh penggunaan dan kemalangan. Jika anda mempunyai soalan atau kebimbangan, sila hubungi kami di berrybearsg@gmail.com dengan nombor pesanan anda, nama produk dan isu. BerryBear akan berbesar hati untuk menggantikan item anda. Bayaran balik akan diberikan bergantung pada keadaan. Sila ambil perhatian bahawa, kami tidak akan menerima pemulangan selepas 30 hari pembelian atau barang yang telah digunakan.

Untuk membersihkan, lap menara pembelajaran anda dengan kain lembap. Jika air berlebihan menimpa menara pembelajaran anda, lap dengan kain bersih yang kering.
Nota: Sila ambil perhatian menggunakan pembersih tingkap atau bahan kimia yang kasar atau kasar pada menara pembelajaran kerana ia akan mencalarkan permukaan dan boleh merosakkan salutan pelindung.

 • Menara pembelajaran Janus
  Tinggi: 90 cm
  Platform: 33cm X 40cm
  Tapak: 43cm X 44cm
 • Aria Menara pembelajaran boleh lipat
  Tinggi: 85 cm
  Platform: 30.4cm X 37.6cm
  Tapak: 45.8cm X 44.6cm

Menara pembelajaran Janus dan platform berdiri menara pembelajaran boleh lipat Aria boleh menampung sehingga 80kg.
Penting : Langkahnya lebih kecil dan nipis oleh itu, ia tidak dapat menahan berat yang sama. Tolong elakkan daripada memberi tekanan pada anak tangga kerana ia boleh memberi laluan (iaitu orang dewasa melangkah, meletakkan barang berat, dll)

Kami mengeluarkan produk kami di Malaysia untuk membolehkan kami memantau dengan teliti kualiti produk dan penghantaran cepat. Produk dihasilkan mengikut piawaian CE untuk keselamatan mainan dan perabot oleh pengilang pakar bayi kami.

Menara pembelajaran BerryBear mematuhi Piawaian Eropah EN71 Bahagian 3:2019, Bahagian 8.

Penghantaran

Kami menghantar kepada pelanggan di Singapura sahaja. Jika anda memerlukan penghantaran ke luar negara, sila hubungi kami untuk menyemak kos penghantaran.

Penghantaran tempatan adalah lebih kurang 1-3 hari bekerja. Sila ambil perhatian jika pesanan anda dibuat pada tengah hari Jumaat, kami hanya akan memproses pesanan anda pada hari Isnin.
Sila ambil perhatian bahawa jika anda memesan semasa jualan, penghantaran kadangkala boleh terlewat sedikit kerana volum yang tinggi.

Sila dapatkan Polisi Penghantaran & Pemulangan penuh kami di sini.

Pertukaran/Pemulangan

Untuk meminta pemulangan/penukaran, sila isikan borang resolusi kami atau e-mel kami di berrybear.sg@gmail.com dengan nombor pesanan dan bukti foto anda.

Sila dapatkan Polisi Penghantaran & Pemulangan penuh kami di sini.