Penghantaran & Pemulangan

Polisi Penghantaran

Kami menghantar kepada pelanggan di Singapura sahaja. Jika anda memerlukan penghantaran ke luar negara, sila hubungi kami untuk menyemak kos penghantaran.

Penghantaran ialah $12.10 untuk menara pembelajaran.
Untuk rangkaian aksesori Berrybear, penghantaran adalah percuma.
Untuk rangkaian aksesori Doddl dan BigDuo, penghantaran dicaj pada kadar rata $2.20 setiap pesanan melainkan dinyatakan sebaliknya pada halaman produk.

Penghantaran tempatan adalah lebih kurang 1-3 hari bekerja. Sila ambil perhatian jika pesanan anda dibuat pada tengah hari Jumaat, kami hanya akan memproses pesanan anda pada hari Isnin.
Sila ambil perhatian bahawa jika anda memesan semasa jualan, penghantaran kadangkala boleh terlewat sedikit kerana volum yang tinggi.

Ya, jika item yang anda beli adalah instock, produk akan sedia untuk diambil dalam 1 tarikh bekerja. Masa kutipan ialah Isnin - Jumaat 9 pagi-5.30 petang di 31 Toh Guan Road East #01-02, S608608.
Sila hubungi kami sebelum singgah.

Syarikat kurier kami biasanya mengambil masa 1-2 hari bekerja untuk menghantar barang. Malangnya, kami tidak dapat memilih tarikh dan masa tertentu untuk penghantaran. Walau bagaimanapun, syarikat kurier kami biasanya akan memberitahu pelanggan apabila menghantar bungkusan. Anda boleh mengaturkan dengan penghantar untuk dihantar pada tarikh lain atau membenarkan mereka meninggalkan bungkusan itu di luar rumah atau orang bangun tidur anda.

Jika bungkusan anda rosak semasa transit, sila ambil gambar atau video dengan segera dan hubungi kami secepat mungkin. Berrybear bersedia untuk menggantikan mana-mana bahagian yang rosak/cacat secara percuma. Bayaran balik akan diberikan bergantung pada keadaan. Sekiranya berlaku, sila lihat polisi pemulangan kami untuk mendapatkan maklumat lanjut.

Polisi Pertukaran/Pemulangan

Untuk meminta pembatalan sebelum produk dihantar, sila hubungi kami atau e-mel kami di berrybear.sg@gmail.com

Ya, anda boleh menukar pesanan anda dengan warna, varian atau model lain sebelum produk dihantar.
Selepas produk dihantar, sila bawa produk yang belum dibuka ke kedai kami di 31 Toh Guan Road East, #01-02 S608608. Kami akan melakukan pertukaran di tempat.
Nota: produk harus dipulangkan dalam keadaan ia diterima, atau anda mungkin dikenakan bayaran penuh.

Produk kami disertakan dengan waranti pengilang selama 6 bulan kepada pembeli asal. Jika anda telah menerima item yang rosak, sila ambil gambar atau video dengan segera dan hubungi kami secepat mungkin. BerryBear akan gembira untuk menggantikan mana-mana bahagian yang rosak/rosak secara percuma.
Penggantian akan dikeluarkan 5 hari bekerja selepas kami menerima pemulangan barang.
Untuk meminta pemulangan/penukaran, sila isikan borang resolusi kami atau e-mel kami di berrybear.sg@gmail.com dengan nombor pesanan dan bukti foto anda.

Semua pemulangan mestilah tidak digunakan dan dalam keadaan asalnya (termasuk semua pembungkusan pelindung asal) atau anda akan dicaj untuk sebarang kehilangan nilai.
Jika pemulangan tidak diterima dalam pembungkusan asalnya, kami tidak akan menerima pemulangan.
Untuk meminta pemulangan, sila isikan borang resolusi kami atau e-mel kami di berrybear.sg@gmail.com dengan nombor pesanan dan bukti foto anda.

Bayaran balik hanya akan diberikan bergantung pada keadaan.
Sila isikan borang resolusi kami atau e-mel kami di berrybear.sg@gmail.com dengan nombor pesanan dan bukti foto anda.

Kadangkala kami mempunyai set paparan yang tersedia untuk dibeli dengan harga diskaun. Jika anda berminat dengan perkara ini, hubungi kami dan beritahu kami menara pembelajaran mana yang anda minati. Kami akan memberitahu anda jika ia tersedia, keadaan dan harga produk.

Sekiranya produk anda rosak selepas tempoh jaminan, sila hubungi kami dan kami akan memberitahu anda jika ia tersedia dan harga penggantian dengan penghantaran.